Högre fart med intensivutbildning

Vi skräddarsyr din utbildning efter dina kunskaper!
Din intensivkursutbildning kan du påbörja när du vill. Ibland måste körkortsutbildningen gå fortare än normalt. Då erbjuder vi intensivutbildning. Det innebär att du under en koncentrerad period ägnar en stor del av din tid åt teoretisk och praktisk körkortsutbildning. På så vis kan vi snabba upp processen – utan att göra avkall på utbildningens kvalitet. Det kräver också mycket självstudier och eget ansvar.

Vill du gå en intensivutbildning är det bra om du är ute i god tid. Kurserna är populära och kan vi planera dem i god tid blir det oftast bättre resultat.
Hur många veckor just din intensivkurs kommer att bli beror på vilka körkunskaper du har sedan tidigare. I snitt ligger en intensivkursutbildning på två till tre veckor, men det kan också ta längre tid, vi kan inte garantera att du är klart med din utbildning efter 2 eller 3 veckor. Men jobbar du hård med teorin innan du börjar köra hos oss och under din tid hos oss och har fokus på körningen under dina körlektioner och med stort hjälpa av oss har du stor chans att nå ditt mål.

Intensivkurs med 2-veckors-körning: 11 000kr
För mer information om vad som ingår i paketet kontakta oss via mail eller via telefon 0380-13990

Du ska kunna växla, backa och manövrera bilen för att boka en 2 veckors-kurs annars är en intensivkurs för krävande och vi rekommenderar att lägga upp utbildningen under en längre period.
Vi är en seriös trafikskola och lämnar inte någon garanti att du är redo för ett förarprov efter ett intensivpaket. Ibland behöver man lägga till några extra lektioner.
Kursavgiften ska finnas tillgänglig på vårt konto senast 7 dagar innan du börjar köra hos oss.

Provavgifter till trafikverket tillkommer.

Innan du planerar en intensivkurs ber vi att du i god tid tar kontakt med oss på kontoret så hjälper vi dig med all information och ev. frågor. Det är viktigt att du kontrollerar ditt körkorttillstånd så det är giltigt ända fram till kommande uppkörningsdag!

OBS! Vi kan hjälpa dig med boende om så önskas under din utbildning